tisdag 3 december 2013

Vinterutlottning

Här kommer äntligen utlottningen av väskor som jag har lovat. Jag vill bara tala om att jag betraktar dom här två väskorna som andrasortering. Jag hoppas någon vill ha dom ändå. Det grå tyget är panelgardiner från loppis och när jag tvättade dom i 60 grader (som jag alltid gör) fick tyget några vita streckar som det kan bli när man t ex tvättar jeans utan att vränga dom. Jag får väl skylla på att jag hade ont i rumpan när jag klippte till kassarna eftersom jag inte observerade det innan. Strecken sitter på baksidan av kassarna i alla fall.


En hybridkasse sydd av en panelgardin från loppis, fodrad med en stuvbit från loppis och med en knapp från loppis. Bara sytråden och vlieselinet är nytt. I fodret finns två fickor, en som är lagom till en iPhone och en lite störrre. 
  
En vändbar kasse sydd av panelgardiner från loppis. En ficka i vardera tyget. Det blå med "vimplar" sydde jag en hybridkasse av som jag lottade ut i somras. Den finns på nu Åland.


Som en extra bonus, för att kassarna inte är "perfekta", skickar jag med varsin dumpling-necessär.


Kommentera inlägget för att vara med i utlottningen. Skriv vilken kasse du helst vill ha.
Om du länkar från din blogg blir jag såklart väldigt glad men det är inget måste.
Skriv din e-postadress om du inte har någon blogg så jag kan meddela dej om du vinner.
Sista dagen att kommentera är 13 december med dragning dagen efter.


Det blev ingen marknad för min del i lördags. "Helvetesförkylningen", som min yngsta dotter kallar den, håller mej i sitt grepp ännu. Men min snälla svägerska tog hand om försäljningen. Lite fick jag sålt men det var tyvärr inte så många besökare. Jag ska lägga ut lite grejer till försäljning här på bloggen när jag vet vad som finns kvar. Allt finns hemma hos min svägerska.

12 kommentarer:

 1. Hej!!
  Jag vill jättegärna vara med i utlottningen! tycker att de ser fina ut! :)
  Skulle då helst vilja ha den översta! <3
  Hoppas gör Ingrid G!!
  ingridgerdin@telia.com

  SvaraRadera
 2. Den första skulle jag vilja vinna.
  Dom är ju jätte fina :)

  SvaraRadera
 3. Jag vill också gärna vara med i utlottningen. Vill helst vinna den vändbara.
  Hälsar Margaretha G
  margaretha.gustafsson@telia.com

  SvaraRadera
 4. Vill gärna vara med och pröva lyckan. En sådan kasse passar så bra till mina handarbeten som jag har med över allt. Tycker dom är så mysiga båda två. Länkar gör jag gärna. Ha en härlig helg kram Beijan

  SvaraRadera
 5. Hej jag vill vara med och pröva min lycka. Jag länkar även. Pass ppå jag har även en tävling sista dagen om du vill prova lycka. Kram Hoffmansdesign

  SvaraRadera
 6. Vilken fin utlottning.
  Jag vill hemskt gärna vara med .
  Den översta skulle göra mig riktigt glad.
  Ha en riktigt fin advent,

  SvaraRadera
 7. fina väskor.Är gärna med o tävlar, tycker om den som är andra i ordningen...Länkar från bloggen min..o hoppas på tur..Häls från FINLAND...

  SvaraRadera
 8. Vilken fin utlottning. Den vill jag gärna vara med på. Inte lätt att välja på två så fina alster men jag tror nog att den översta tilltalar mig mest. Länkar från min blogg och håller tummarna för att turen är mig.

  Må så gott

  Kram Karin

  SvaraRadera
 9. Vika fina kassar du gjort.Frågan vilken jag vill vinna, kanske den första men ingen skillnad för jag tycker att de är snygga.
  bittan4@gmail.com

  SvaraRadera
 10. Så fina väskor du har gjort!
  Jag provar gärna lyckan om den översta. ;)
  Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 11. Jag vill gärna vara med och pröva lyckan i din utlottning, De är så fina dina kassa och skulle turen hamna hos mig så spelar det ingen roll vem av dem men den översta får ett extra plus :)
  Annika

  SvaraRadera
 12. heel graag doe ik mee aan de give-away voor de eerste tas.
  Die vind ik erg mooi.
  Groetjes van Marga uit Holland.

  SvaraRadera