lördag 27 oktober 2012

Shopping på symässan

Jag gillar egentligen inte shopping förutom när det gäller garn och tyg. Då kan jag gå i flera timmar. Igår var jag på Symässa i den stora grannstaden och det här kom jag hem med.

 Trikåtyger i härliga färger och mönster

Tyglappar till olika lappteknikprojekt. Det röda längst till höger ska kanta en höstduk som jag nästan är klar med. Den ska bara quiltas först så den lär väl bli klar till nästa höst då.

 Mönster och tygpacke till en ängladuk men den lär jag inte göra före jul i år.

 En hemlig tygpacke med mönster. Ska bli klart till jul. (Hoppas jag)

 En quilttidning och ett mönster till en duk som jag ännu inte har tyg till.

Det blev två nystan garn också fast jag har belagt mej själv med köpförbud på garn. Måste använda det jag har på lager först. Färgerna på dom här nystanen såg nästan lite neonaktiga ut på mässan men när jag kom hem så såg dom blekare ut men inte fullt så bleka som på bilden förstås.

Idag var jag med min yngsta dotter på Stämpel- och scrapmässa men det är inte riktigt min grej. Dom hade inga pärlor och det är det enda jag brukar köpa på dom mässorna så jag tog en runda på stan istället och köpte vinterkängor för nu börjar det bli kallt.

2 kommentarer:

  1. Det var bra shoppat! Själv kom jag inte hem med så mycket från mässan, förutom inspiration vill säga!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har en tendens att komma hem med för mycket från symässorna men jag måste ju inte göra allt klart innan nästa mässa ;-)

      Radera