lördag 2 november 2013

Mässhelg

Mina två yngsta barnbarn är här den här helgen (plus lite till) med sina mammor. För mamma Mia och mej är det mässor som gäller. Jag har redan klarat av min mässa, Sy- och inspirationsmässan på Kviberg i Göteborg. Mia är på sin mässa nu, Stämpel- och scrapmässan på Radisson Blu Hotell i Göteborg.


Jag hade en shoppinglista med mej för att jag inte skulle glömma nåt tyg. Det blev bara två tyger utöver det som stod på listan. Det är dom två längst upp till vänster.  Det svart/vita har jag ingen aning om vad det ska bli men jag fick det ju på köpet plus ett av dom andra också. (Köp 6 betala för 5). Övriga tyger ska bli julklappar har jag tänkt.


Makramégrejer fanns inte på min lista men det ska bli roligt att lära sej några nya makraméknutar. Jag har bara gjort armband och halsband i enkelslag förut.

Garn köpte jag inget alls. Hurra för mej! Jag har inte direkt nåt köpförbud på garn men har en utmaning för mej själv: vid årets slut ska jag ha gjort av med mer garn än jag har köpt och än ligger jag på plus så det får inte bli nåt mer garn köpt i år om jag ska lyckas.

Jag tappade min kamera förra helgen så objektivet gick sönder och innan jag har köpt en ny får jag ta kort med iPaden. Korten blir väl hyfsat bra men jag tycker skärpan är dålig. Jag har ökat på skärpan på bilderna i Photoshop annars hade man knappt sett texten på beskrivningarna.


1 kommentar:

  1. Alltid kul när man hittar lite nya modeller, ska bli kul att se dina makraméalster framöver. Ha en fortsatt trevlig helg Karin

    SvaraRadera