söndag 10 april 2016

Nattlinne till V

Yngsta barnbarnet V sover helst i nattlinne för han tycker det är skönare än pyjamas och hans mamma Mia hade önskemål om att jag ska sy ett till honom. Helst lite coolt. Nattlinnen finns mestadels tjejiga och han gillar coola saker. Det här sydde jag före påsk eftersom han skulle komma hit då med mamma Mia och storasyster.


Jag ändrade om ett vanligt t-shirtmönster från Ottobre 3/2012. Indianapplikationen finns i Ottobre 1/2012. Nattlinnet är sytt av en stor t-shirt och applikationerna är bitar från andra gamla t-shirts. Trots att jag sydde det en storlek större så kändes det lite för litet men jag har klippt till ett nytt i ett annat mönster som har bättre rörelsevidd runt axlarna.



Äntligen börjar min axel återhämta sej. Jag har haft några bakslag när jag har trott att nu så men så har värken kommit tillbaka mycket värre än innan. Jag var hos ortopeden igen på skärtorsdagen och då var min axel riktigt stel men nu kan jag lyfta armen några centimeter högre än då. Hela påskhelgen var jag superförkyld och var hemma veckan efter och hade rejält ont men den här veckan har det lättat. Jag har börjat virka så smått igen. Blev lite obstinat och tänkte att om jag ska ha ont i armen så ska jag åtminstone ha förtjänat det.

2 kommentarer: